Onebox direkt SMS länk

För att förenkla för de företag som använder sig av Onebox 5, har vi utvecklat en direkt kommunikations tjänst, Advox Onebox direkt SMS länk.

Advox Onebox direkt SMS länk gör att Onebox 5 röstbrevlådor utan krångel kan skicka SMS aviseringar. I Onebox finns de kommunikationsprotokoll som behövs redan färdigt, och genom att lägga in kontouppgifter till vår tjänst så kommer röstbrevlådornas SMS aviseringar att direkt fungera.

Kommunikatione med vår SMS tjänst sker över TCP/IP. Och tjänsten är speciellt tjänst är anpassad för att hantera Onebox 5 kommunikation. Tjänsten är kopplad till vårt SMS nätverk för stabilitet och driftsäkerhet.
För de företag som önskar utökad SMS funktionalitet för fler funktioner i sitt telefonisystem eller IT-system, till exempel skicka SMS från Outlook, alternativt från äldre versioner av Onebox så kan våra Omnigate lösningar åstadkomma detta.


För mer information och om ni önskar ni prova tjänsten så är det bara att kontakta oss på Advox, kontakt [at] advox.se, så sätter vi snabbt upp ett testkonto för er.
Konfigration av Onebox SMS länk kontot sker inne i Onebox 5 konfigureringen,
genom att mata in inloggningsuppgifter såsom serveradress och lösenord är funktionen snabbt igång.