Komplettera er Mitel kommunikationslösning med avancerad SMS-kommunikation. Omnigate SMS tjänster tillåter en eller tvåvägs SMS-kommunikation.
Där SMS-avsändarens ID kan styras så att t.ex. växelns telefonnummer  eller användarens mobilnummer sätts som avsändare.

InAttend arbetsplats

För att det skall vara enkelt för mottagaren att ringa tillbaka sätter Omnigate företagets växelnummer som avsändare i SMS-meddelandet.

 


Mitel
CMG BluStar Web
Omnigate slår då upp avsändarens mobilnummer och sätter det som avsändare samt att Omnigate anger angiven anknytning i meddelandet som ett komplett nummer. Då blir det enkelt att svara på SMS, då det går direkt tillbaka till avsändarens mobil. Och det blir enkelt att ringa upp anknytningen genom att hela numret finns i meddelandet.

Virtual Reception - Visit
För att det skall vara enkelt att kontakta receptionen sätter Omnigate receptionens telefonnummer som avsändare i SMS- meddelandet.

Virtual Reception - Speech

För att det skall vara enkelt för mottagaren att ringa tillbaka sätter Omnigate telefonnumret till röstbrevlådesystemet som avsändare samt anger angiven anknytning i meddelandet som ett komplett nummer.Grupp-SMS
Skicks SMS till egna grupper eller hela avdelningar

I webbgränssnittet kan man skapa egna grupper eller använda CMG’s avdelningar för att skicka SMS till flera personer samtidigt.


 

Mitel Solidus eCare

Skicka och ta emot SMS via Solidus eCare

Stöd för att skicka och ta emot SMS från Solidus eCare. Ett separat konto används för att konfigurera Solidus eCare så att det fungerar att skicka SMS. Ett eget nummer måste beställas för att inkommande SMS skall fungera.


Produktblad för tjänsten finns här..

 

Administration av Omnigate SMS tjänster
Omnigate SMS tjänster har anpassats för er Mitel kommunikationslösning. Alla inställningar görs enkelt i ett webbinterface, tex sätt avsändarnummer på SMS skickade från systemen.

 

Skicka Grupp-SMS från webbsida
Enkelt att skicka ut SMS-meddelanden till en grupp mottagare. Importera adresslistor eller lägg upp mottagare manuellt och skapa sedan mottagar-grupper  för olika samanhang.