Konsulttjänster

Jan Blomqvist Advox AB

Låt oss hjälpa er!

Advox har byggt kommunikationsprodukter och tjänster sedan 1992. Vi har byggt egenutvecklade talsvarsystem, e-postsystem, kommunikationsbryggor/gateways, SMS, WAP, Webb produkter och tjänster. Vi har byggt system för mobiloperatörer. De senaste åren har vi utvecklat "native" mobilappar för Iphone och Android.
Under åren 2015-2017 har vi även arbetat med ekonomi och blockchain lösningar. Blockchain tekonologin är spännade på många olika sätt och det är inte svårt att se att den kommer appliceras på en lång rad lösningar.

Det som driver oss på Advox är nyfikenhet och stort intresse för ny IT-teknologi. Vi är lätta att sammarbeta med och har breda kunskaper och stora erfarenheter från många olika typer av utvecklingsprojekt.

Är ni behov av hjälp så blir vi glada om ni kontaktar oss för att diskutera om vår kompetens kan göra nytta.

Våra konsulttjänster

Blockchain, Bitcoin, Ethereum

Blockchain utveckling

Varför är Blockchain så aktuellt och så intressant? Jo, blockchaintekniken bygger på öppen källkod, den hantera data decentralisera, automatiskt och mycket säkert.
  
Säkert genom att data lagras på flera redundanta platser, all transkationer godkänns innan de lagras och när de väl är lagrade så går den inte att ändras utan att en ny transaktion genomförs. 

Alla transaktioner är kopplad till alla övrig transaktioner i en data-kedja ..som gör att det är ytterst svårt att ändra/justera genomförda transaktioner.. som gör att man kan lita på data och transaktioner.
Och säkert genom att mycket stark kryptering av data används, via en infrastruktur av privata/publika nycklar.

Automatiskt genom att transaktioner kan regel-styras via smarta kontrakt, så att processer och transaktioner kan göras helt automatiska.  Transaktioner kan därför enkelt genomföras maskin till maskin, för helt automatiska processer.

Funderar ni på ett blockchain utvcklingsprojekt? Eller bara vill få hjälp att fundera på vad teknologin kan göra för er?
Kontakta oss så hjälper vi gärna till! +46-8-544 90 900 eller kontakt[at]advox.se

Iphone och Android mobilapplikation

Mobilapplikationer

Behöver ni hjälp med utvecklig av en mobilapplikation. Det kan vara en utveckling av appar till både iOS och Android. Vi hjälper er att ta fram snygga och användarvänliga applikationer för Apples operativsystem iOS ( iPhone, iPod Touch och iPad) och Android-enheter.

Vi har lång erfarenhet av applikationsutveckling och kan hjälpa dig under hela utvecklingen från koncept och design till färdig applikation.

Applikationerna kan vara fristående eller integrerade med de egna IT-systemen och befintliga databaser. De kan givetvis kommunicera med sociala-medier.

Vi erbjuder professionell utveckling till konkurrenskraftiga priser.
Kundanpassade SMS tjänster

Kundanpassade
SMS-lösningar

Har ni önskemål som kräver lite anpassning så har vi en lång erfarenhet att bygga olika typer av SMS-appliaktioner och lösningar.

Några exempel på sms lösningar som vi har byggt:

  • SMS sportfrågetävling, Svenska spel
  • Integration av ISP e-post och SMS, Proximus
  • Integration av interna system, Umeå Universitet
  • Larmgruppscheman för SMS larm, YIT
  • Kommun SMS brevlåda, så innevånarna kan skicka SMS till kommunen
  • Tidtabells upplysning via SMS, Karlstad kommun
  • Lösenord för inloggning via SMS från interna system
  • Kundtjänst integration av SMS aviseringar

Några kunder..

Advox Kunder
Advox Kunder
Advox Kunder
Advox Kunder
Advox Kunder
Advox Kunder